e pure ®

Om ons initiatief, de beleving die we bieden begrijpbaar toe te lichten, hebben we een keurmerk bedacht : e pure. Dat staat voor “energetisch puur”, afgekort en in het Engels : e pure.

Kort door de bocht betekent het dat alle vormen van energie die er bij ons initiatief aan te pas komen, zo zuiver mogelijk zijn. Hier zouden we tientallen details kunnen opsommen van hoe we een teambuilding tot stand laten komen, een lentefeest of een wellness-arrangement.

Groene stroom komt van zonnepanelen, hemel- en bron-water, warmte via een warmtepomp die de hitte gewoon uit de buitenlucht plukt, houtvuren met hout van de eigen locatie, afkomstig van op natuurlijke wijze omgevallen bomen.  Drankjes van familiale bio-initiatieven en dus niet van de beruchte multinationals, een full electrisch bedrijfswagentje alle benodigheden bij te halen zoveel mogelijk lokaal, e pure rundsvlees van eigen korte keten, een heus verhaal op zich….

Kortom, e pure staat dus voor een combinatie van échte duurzaamheid met maatschappelijk verantwoord ondernemen.  We hebben het over échte duurzaamheid omdat de term waar de grote bedrijven mee zwaaien vaak amper voor een charme-offensief staat, een opsmuk-operatie.

Wanneer echter een product of dienstverlening écht energetisch zuiver is, kan het toeval enkel positief werken. Het klinkt wellicht enigszins raadselachtig, doch wanneer uiterste zorg wordt besteed aan alle vormen van energie, dan kan er alchemie ontstaan. En op zijn beurt flow, en feel good factor.

Dat en niks minder is ons geheime recept. Nu uiteraard niet langer geheim.
Kom het dus gerust ter plaatse ontdekken.

O ja, we hebben er een passend logo voor bedacht. Gewoon om mensen er attent op te kunnen maken dat iets – een product of een dienstbaarheid – in hoge mate als energetisch zuiver kan worden beschouwd.

e pure staat voluit voor 'energetisch puur'

  • beschermd keurmerk
  • uniek, ontworpen voor de bewuste consument
  • trilling-verhogend, in lijn met het Grote Plan
  • garandeert energetische zuiverheid van eindproduct
  • kwaliteitslaberl ter bevordering van interne persoonlijke groei
  • 'e pure' is halal voor de ontwakende wereldburger

energetisch puur

de ‘konijnenaarde’
Hoogstad 16
9690 Kluisbergen - België

 info@konijnenaarde.be

BTW BE0848 062 981
IBAN BE71 9660 1293 8369
BIC: NEECBEB2